Aanbiedingen alleen voor klanten

Hydroceel

Mijn advies is om in oudere piano's een hydroceel te plaatsen.

Een hydroceel is een pvc buis gevuld met een sponsachtige substantie. Dit absorberende materiaal kan een grote hoeveelheid water absorberen en vervolgens heel geleidelijk weer afstaan aan de omgeving. Door de buis in de met water gevulde “vulzak” te stoppen wordt het water opgezogen. In periodes waarbij je piano  te maken krijgt met een te lage luchtvochtigheid wordt er vochtige lucht in de piano verspreid. In periodes met een te hoge luchtvochtigheid wordt er juist vochtige lucht uit de piano onttrokken. Zo ontstaat er een ideaale vochtigheidsgraad waar je instrument optimaal in functioneert.

Een hydroceel unit is aan te raden als je de levensduur van je piano wilt verlengen. Je instrument blijft beter op stemming en je voorkomt dat er scheuren ontstaan in de zangbodem of in het stemblok. 

AANBIEDING

Te koop gebruikte hydroceel inclusief bevestigingsmateriaal voor 50 euro inclusief een navulbuis (zelfgemaakt pvc buis met dop), de orginele navulzak is meestal na enkele keren gebruik al lek en zijn dus niet gebruikt beschikbaar (nieuwprijs ongeveer 15 euro)

Pianoschoteltjes  

Oudere en grote moderne pianos hebben meestal ijzeren wieltjes om hem te kunnen verplaatsen, door het gewicht van de piano kan hij echter ook  de vloer beschadigen, daarom worden er vaak pianoschoteltjes onder geplaatst deze zorgen er voor dat de piano niet meer kan verschuiven en de vloer kan beschadigen.

AANBIEDING

Als u een een piano laat verhuizen waar nog geen schoteltjes onder zitten kan ik vier schoteltjes (gebruikt) meeleveren voor 10 euro.

Meest recente reacties

22.08 | 20:34

Perfect pianotransport! Op 12 juli heeft Franz Jozef de piano verhuisd. Hij ging uiterst vakkundig te werk, de piano werd goed beschermd en stabiel vervoerd. Absoluut een aanrader!

07.08 | 10:20

Hier ken ik Franz Jozef weer in
Vakman TOP

12.06 | 13:57

Wij kozen voor dhr. Saalman omdat hij een concurrerende prijs rekende en duidelijk een specialist is. Onze piano werd netjes vlg afspraak in Zeewolde opgehaald en in Marum afgeleverd. TEVREDEN.😃

05.06 | 11:53

Frans Jozef heeft onze nieuwe piano snel en zorgvuldig verhuisd. Een absolute aanrader!

Deel deze pagina