Regelmatig moet ik een Piano vervoeren / afvoeren die niet meer gebruikt word of omdat de kleur niet meer past in het nieuwe interieur  of omdat hij niet regelmatig gestemd (knetter vals) is, als pianotechnicus doet dit mij pijn in het hart, natuurlijk zijn er exemplaren bij waar elke hulp te laat komt maar zeer vaak is er ook sprake van achterstallig onderhoud en is dit gemakkelijk te verhelpen.

Tegelijk weet ik dat er veel mensen zijn die misschien piano willen leren spelen maar dit niet kunnen omdat ze geen piano hebben en deze ook niet willen/kunnen kopen.

 Welnu deze mensen kan ik gratis (voor niets) een half jaar een bespeelbare piano lenen,  u hoeft dan alleen de transport kosten (normaal tarief) te betalen, LET OP voor het ophalen reken ik hetzelfde bedrag.

Als u na het half jaar de piano wilt behouden is dat zeker mogelijk, u hoeft dan natuurljk niet meer de terughaal kosten te betalen.  

Wilt u hiervan gebruik maken of kent u iemand die een piano wil lenen kunt u contact met mij opnemen via Offerte wij kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn.

Meest recente reacties

22.08 | 20:34

Perfect pianotransport! Op 12 juli heeft Franz Jozef de piano verhuisd. Hij ging uiterst vakkundig te werk, de piano werd goed beschermd en stabiel vervoerd. Absoluut een aanrader!

07.08 | 10:20

Hier ken ik Franz Jozef weer in
Vakman TOP

12.06 | 13:57

Wij kozen voor dhr. Saalman omdat hij een concurrerende prijs rekende en duidelijk een specialist is. Onze piano werd netjes vlg afspraak in Zeewolde opgehaald en in Marum afgeleverd. TEVREDEN.😃

05.06 | 11:53

Frans Jozef heeft onze nieuwe piano snel en zorgvuldig verhuisd. Een absolute aanrader!

Deel deze pagina